top of page
gooiz λογότυπο, αρχική σελίδα

Προτεινόμενο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα ''FARCRY5''

Έγινε ενημέρωση: 14 Απρ 2023


Farcry5

🎮 Για τους Gamers προτείνουμε το παιχνίδι ''Far Cry 5''.


🕹 To ''Far Cry 5'' κυκλοφόρησε το 2018 από την Ubisoft για τα PS4, Χbox One και Microsoft Windows,και είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Far Cry, και κατά την γνώμη μας το καλύτερο μέχρι στιγμής(αν και τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το Far Cry 6 το οποίο όμως σεν παίξαμε ακόμη για να έχουμε άποψη).


🎯 Είναι ένα first-person shooter game και ο παίχτης έχει τη δυνατότητα επιλογής από μια πολύ μεγάλη γκάμα όπλων όπως επίσης και τη δυνατότητα να φτιάξει ο ίδιος την εξωτερική εμφάνιση του κεντρικού χαρακτήρα.


👹 Η φιλοσοφία της υπόθεσης είναι πολύ παρόμοια με τα προηγούμενα Far Cry και βασίζεται σε έναν μανιακό που διαταράζει την ηρεμία της πόλης και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων.


🎚 Πιο συγκεκριμένα, ο παίχτης χειρίζεται τον βοηθό σερίφη της πόλης Hope Country στην Montana στην Αμερική. H γαλήνη της πόλης διαταράζεται όταν ο αυτοαποκαλούμενος ιερέας Joseph Seed, γνωστός ως ''Father'' ιδρύει μια αίρεση μαζί με τα αδέρφια του με σκοπό να καταλάβει την πόλη και να επιβληθεί στους πολίτες.


⚰️ Μέσω της αίρεσης διακηρύττει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και δημιουργεί ένα δικό του στρατό από ακόλουθους, οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις του απαγάγοντας και δολοφονώντας όσους αντιτίθενται σε αυτές.


😊 Σκοπός του παίχτη είναι να καταφέρει να διαλύσει την αίρεση και να φέρει πίσω την τάξη στην πόλη, απελευθερώνοντας τους κατοίκους από τα δεσμά του Seed.


🚫 Το παιχνίδι είναι για άτομα άνω των 18 ετών.


🎮 Have Fun !!!

Commentaires


bottom of page